Lediga tjänster

Borrtekniker

Är du vår nästa medarbetare? Vi på Mälaröarnas Brunnsborrning levererar genom vår brunnsborrning rent vatten och värme till våra kunder. Vi söker nu ytterligare medarbetare till vårt härliga gäng.

Om Mälaröarnas Brunnsborrning:

Vi är specialister på borrning för bergvärme och av vattenbrunnar. Vi installerar vattenfilter, vattenpumpar och har nära samarbete med värmepumpsinstallatörer. Vi är ett familjeägt företag som sedan 1977 utför brunnsborrningar för både privata hushåll och företag. Idag är vi verksamma inom Stockholmsområdet. Vi har gedigen branscherfarenhet, certifierade brunnsborrare, anslutna till Geotec och utför våra arbeten enligt SGU´s riktlinjer för energiborrning Normbrunn -16.

Om tjänsten som borrtekniker:          

Du kommer att jobba med brunnsborrning där arbetsuppgifterna bland annat består av att:

  • Manövrera borrigg och kompressor.
  • Svetsning av foderrör.
  • Inspektion av brunnar av olika slag.
  • Kabel och vattenledningsdragning.
  • Ingrävning med grävare.

Arbetet utför främst inom Stockholmsområdet.

Vi söker:

Dig som har yrkeskunskap, ser lösningar, är en lagspelare och som kan ta egna beslut.  Är utbildad grävmaskinist och har C-körkort. Då kundkontakt är del av arbetet är god svenska i både tal och skrift ett måste.

Ansökan:

Start: Omgående

Omfattning: 100%

Lön: Individuell

Kontakt: För mer information om tjänsten kontakta Annika Engström på 070-303 75 44 eller via e-post annika@malbrunn.se.

Sista ansökningsdatum: Måndagen den 19 oktober 2018. Ansökan skickas via e-post till jobb@malbrunn.se. Vi genomför intervjuer löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte!