Kontakta oss

Du kan ringa eller maila oss om du har några frågor rörande våra tjänster, verksamhet eller arbetsområde rent generellt. Du kan även fylla i kontaktformuläret här intill så tar vi kontakt med dig så fort tillfälle ges. Om du vill lämna en offertförfrågan för du det enklast nedan vid formuläret ”Offertförfrågan”.


Mälaröarnas brunnsborrning

Troxhammar Byväg 37, 179 75 Skå
Telefon: 08-560 243 48
E-post: info@malbrunn.se

Kontakta oss gärna genom att fylla i formuläret bredvid.


”Det är avgörande för oss i företaget och för företagets framtid hur våra kunder uppfattar våra tjänster i relation till krav och förväntningar. För oss är det viktigt att upprätthålla och helst stärka bilden av oss som en kompetent och kvalitetsmedveten borrentreprenör.”

Mälaröarnas Brunnsborrning är ett aktiebolag som sedan 1977 har utfört olika bergvärmelösningar som sänker värmekostnaderna för såväl privatpersoner som företag.

Företaget drivs av Kristian Lindkvist. Med över 40 år i branschen kan vi stoltsera med ett gott anseende och en gedigen branscherfarenhet. Vi samarbetar i stor omfattning med värmepumpsinstallatörer som i sin tur sköter kundkontakten med samtliga slutkunder – det är enklast så för alla inblandade. Låt inte detta stoppa dig från att kontakta oss; vi svarar mer än gärna på frågor angående geoenergi, vattenborrning och lägger stor vikt i att alltid tillgodose dina krav och önskemål. Vi jobbar i framkant ur en miljösynpunkt, vilket innebär en ansenlig minskning i risken för miljöstörningar och skador på såväl din som omgivande fastigheter. Om du har några frågor gällande vår verksamhet eller tjänster är du mycket välkommen att antingen ringa eller maila oss med dessa.

  • Vi är anslutna till Geotec (Svenska Borrentreprenörers Branschorganisation).
  • Vi utför vårt arbete fackmannamässigt.
  • Våra brunnsborrare är självklart certifierade för att garantera hög kvalitet.
  • Vi arbetar enligt SGU's riktlinjer för energiborrning (Normbrunn -16).
  • Vi jobbar för att bibehålla och stärka bilden som ett kompetent och kvalitetsmedvetet borrentreprenad.
  • Vårt mål är att alltid överträffa kundens mål och krav gällande alla aspekter i arbetet. 

Offertförfrågan