Hej, vad kan vi hjälpa dig med?

Brunnsborrare/Borrtekniker

Brunnsborrare/Borrtekniker

Vi söker en

BRUNNSBORRARE/BORRTEKNIKER

Vi är nu inne i en spännande utvecklingsfas och söker dig som uppskattar varierande arbetsuppgifter och att arbeta utomhus.

 

Om Mälaröarnas Brunnsborrning:

Vi är specialister på borrning för bergvärme och av vattenbrunnar. Vi installerar vattenfilter, vattenpumpar och har nära samarbete med värmepumpsinstallatörer. Vi är ett familjeägt företag som sedan 1977 utför brunnsborrningar för både privata hushåll och företag. Idag är vi verksamma inom Stockholmsområdet. Vi har gedigen branscherfarenhet, certifierade brunnsborrare, anslutna till Geotec och utför våra arbeten enligt SGU´s riktlinjer för energiborrning Normbrunn -16. 

 

Om tjänsten som borrtekniker:          

Du kommer att jobba med brunnsborrning för vatten och bergvärme där arbetsuppgifterna bland annat består av att:

  • Manövrera borrigg och kompressor.
  • Vattenledningsdragning och ledningar för bergvärme.

Arbetet är varierat och utförs främst inom Stockholmsområdet.

 

Vi söker:

Vi söker dig som har yrkeskunskap, ser lösningar, är en lagspelare och kan ta egna beslut. B-körkort är ett krav och C-körkort är högst önskvärt. Det är meriterande om du kan svetsa. Då kundkontakt är del av arbetet är god svenska i både tal och skrift ett måste. Du kommer ha goda möjligheter att påverka din tjänst. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

 

Ansökan:

Start: Omgående

Omfattning: 100%

Lön: Individuell

Sista ansökningsdatum: Söndagen den 6 januari 2019. Ansökan skickas via e-post till jobb@malbrunn.se. Vi genomför intervjuer löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.