Hej, vad kan vi hjälpa dig med?

Självgående Brunnsborrare/Borrtekniker

Självgående Brunnsborrare/Borrtekniker

Vi söker en

SJÄLVGÅENDE BRUNNSBORRARE/BORRTEKNIKER

Är du vår nästa medarbetare? Vi på Mälaröarnas Brunnsborrning levererar genom vår brunnsborrning rent vatten och värme till våra kunder. Vi söker nu ytterligare medarbetare till vårt gäng.

 

Om Mälaröarnas Brunnsborrning:

Vi är specialister på borrning för bergvärme och av vattenbrunnar. Vi installerar vattenfilter, vattenpumpar och har nära samarbete med värmepumpsinstallatörer. Vi är ett familjeägt företag som sedan 1977 utför brunnsborrningar för både privata hushåll och företag. Idag är vi verksamma inom Stockholmsområdet. Vi har gedigen branscherfarenhet, certifierade brunnsborrare, är anslutna till Geotec och utför våra arbeten enligt SGU´s riktlinjer för energiborrning Normbrunn -16.

 

Om tjänsten som borrtekniker:          

Du kommer att jobba med brunnsborrning där arbetsuppgifterna bland annat består av att självständigt manövrera borrigg och kompressor för vatten- och energiborrning samt att svetsa foderrör. Arbetet är varierat och utförs främst inom Stockholmsområdet.

 

Vi söker:

Dig som har minst 3 års yrkeskunskap, ser lösningar, är en lagspelare och kan ta egna beslut. B-körkort är ett krav och C-körkort är högst önskvärt. Då kundkontakt är del av arbetet är god svenska i både tal och skrift ett måste. Du kommer ha goda möjligheter att påverka din tjänst. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

 

Ansökan:

Start: Omgående

Omfattning: 100%

Lön: Individuell

Sista ansökningsdatum: För mer information om tjänsten kontakta Lina Lindkvist 08-560 24348. Ansökan skickas via e-post till jobb@malbrunn.se. Vi genomför intervjuer löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!