Hej, vad kan vi hjälpa dig med?

Lastbilschaufför

Lastbilschaufför

Vi söker en

LASTBILSCHAUFFÖR

Vi är nu inne i en spännande utvecklingsfas och söker dig som uppskattar varierande arbetsuppgifter och att arbeta utomhus.

Om Mälaröarnas Brunnsborrning:

Vi är specialister på borrning för bergvärme och av vattenbrunnar. Vi installerar vattenfilter, vattenpumpar och har nära samarbete med värmepumpsinstallatörer. Vi är ett familjeägt företag som sedan 1977 utför brunnsborrningar för både privata hushåll och företag. Idag är vi verksamma inom Stockholmsområdet. Vi har gedigen branscherfarenhet, certifierade brunnsborrare, anslutna till Geotec och utför våra arbeten enligt SGU´s riktlinjer för energiborrning Normbrunn -16. 

Om tjänsten som lastbilschaufför:          

Du kommer att transportera maskiner som behövs för brunnsborrning, arbetsuppgifterna består bland annat av:

• Transport och etablering av borrigg, kompressor, container mm

• Tömning borrkaxcontainer

• Vara medarbetare behjälplig vid på- och avetablering

Arbetet är varierat och utförs främst inom Stockholmsområdet.

Vi söker:

Vi söker dig som har CE-körkort och har yrkeskunskap men vill mer än att bara köra lastbil på dagarna. Vi vill att du ser lösningar, är en lagspelare och kan ta egna beslut. Då kundkontakt är del av arbetet är god svenska i både tal och skrift ett måste. Du kommer ha goda möjligheter att påverka din tjänst. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Ansökan:

Start: Omgående

Omfattning: 100%

Lön: Individuell

Sista ansökningsdatum: Fredagen den 4 januari 2019. Ansökan skickas via e-post till jobb@malbrunn.se. Vi genomför intervjuer löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.